Clarity Driedaagse

Het Clarity Proces biedt simpele oefeningen en inzichten die je kunnen helpen meer te ontspannen in het moment.

'De Groene Draak en de Vierjarige'

Je hebt een diep verlangen om thuis te komen, om in harmonie te zijn met wie je werkelijk bent. Alle andere verlangens – naar geld, macht, relaties – zijn hier een afgeleide van en vervullen je niet of slechts tijdelijk.

Het Clarity Proces van Jeru Kabbal biedt simpele oefeningen en inzichten die je helpen te vinden waar je naar zoekt. Alleen dan kun je ontspannen en het leven écht vieren.

In deze driedaagse training maak je kennis met het deel in jou – het onbewuste – dat zich niet compleet voelt en waardoor je steeds op zoek bent. Je leert wat de achtergrond van dit deel is – het denkt dat je nog een hulpeloos kind bent – en manieren om het onbewuste uit die innerlijke droom te begeleiden.

We introduceren verschillende metaforen voor het onbewuste, die ervoor zorgen dat je beter begrijpt waarom je leven een herhaling van zetten is. Ook leer je hoe je jouw innerlijk script kunt veranderen en/of loslaten. In plaats van dat het onbewuste jouw leven bepaalt, wordt het jouw taak je onbewuste te begeleiden.

Je wordt uitgenodigd de bron van je verlangens en angsten te onderzoeken, hoe deze je leven beïnvloeden en te ontdekken wie je bent zonder conditioneringen uit het verleden. In die zin is het Clarity Proces een weg van zelfbevrijding en zelfrealisatie.

Als de hypnose door projecties uit het verleden wegvalt, begin je te zien hoe harmonieus de werkelijkheid is, hoe compleet jij eigenlijk bent en wordt het leven een stuk eenvoudiger, vrijer en vervullender.

Datum en tijd: vrijdag 18 t/m zondag 21 september 2020, steeds van 10 tot 18.00 uur
Locatie: Centrum Djoj, Rotterdam
Kosten: € 345,- (minima betalen € 310,50 dankzij Dana Clarity Fonds)

Als je vragen hebt over deze workshop of eerst kennis wilt maken, dan kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

Aanmelden

De trainer

Dana Clarity Fonds

Meedoen aan een workshop kost tijd, inzet en ook geld. Allemaal logisch. Het kan zijn dat je heel graag mee wilt doen, dat je de tijd en de inzet hebt, maar dat geld een probleem is.
Je kan er dan voor kiezen om een beroep te doen op het Clarity Fonds.