Georg Hubner

Wie is Georg Hubner? Lees hieronder over zijn leven en inspiratiebronnen.

De kern van mijn werk is gericht op het onderzoeken van de relatie met jezelf en je omgeving om tot de realisatie te komen van wie je werkelijk bent. Naast individuele begeleiding geef ik langere en kortere trainingen en verzorg ik lezingen.

Direct na mijn studie bedrijfskunde ben ik gaan doceren voor de Sezen Academy, een opleidingsinstituut gebaseerd op de filosofie “Met gevoel voor realiteit” van prof. Wim van Dinten over betekenisgeving bij organiseren. Ik trainde en begeleidde vooral bestuurders, managers en organisatie-adviseurs. Als docent heb ik mij gespecialiseerd in de effecten van de beeldcultuur op hoe we naar de realiteit kijken en hoe we organisaties inrichten.

In 2008 gebruikte ik deze kennis om mijn eigen trainingsbureau op te zetten, waarin ik medewerkers van organisaties als Albeda College, NedTrain, HagaZiekenhuis en PWC adviseerde en trainde in het gebruik van videotechnologie.

In deze tijd raakte ik bekend met meditatie en zelfonderzoek die mijn leven eenvoudiger, waardevoller en vervullender maakten. Na ervaringen met tantra, bio-energetisch werk en advaita, ben ik gestart met de Coach Opleiding op basis van Zijnsoriëntatie waarin modern psychologische en traditioneel spirituele inzichten gecombineerd worden. Verder ben ik gecertificeerd Clarity Teacher in het Clarity Proces, ontwikkeld door Jeru Kabbal, en werkzaam als trainer van het basisjaar Zijnsoriëntatie in Zeist en Rotterdam.

Missie

Door mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik ontdekt wie ik ten diepste ben en begrijp ik waarom ik dat vergeten was. Met mijn inzicht en ervaring help ik mensen zelf te ontdekken wie ze zijn en wat hun bestemming is. Op weg naar een verlichte samenleving.