QLB MEDITATIECURSUS

Zoek je rust? Ben je niet bang om jezelf tegen te komen? Hou je van muziek? Dan is deze meditatiecursus voor jou!

ENERGIEDOUCHE

De Quantum Light Breath is een geleide ademmeditatie op inspirerende muziek. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Vastgeraakte emoties gaan weer stromen en de pure levensenergie komt vrij.

Wat brengt het je?

LEES WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN

Thea
Thea
Lees verder
De meditatie was een openbaring. Door de introductie van de ademhaling als werkelijkheid kon zich bij mij veel oud verdriet oplossen. Daardoor voel ik me een stuk lichter en door deze ervaring ben ik ook sneller bij machte dit door te voeren in mijn dagelijkse leven. Regelmatig doe ik nu deze meditatie thuis op jouw cd. Het brengt me dichter bij mezelf.
Fréderique
Fréderique
Lees verder
Een Quantum Light Breath… ik had niet direct een idee wat ik me daar nou bij voor kon stellen. Proberen maar gewoon. Dat is nu 3 jaar geleden. Vanaf de allereerste meditatie ben ik fan. Niet een meditatie in stilte (waar ik ook erg van houd), maar met begeleiding en muziek, meenemende muziek, af en toe harde muziek, heftig, vrolijk en heel subtiel. Het geeft mij ruimte om stil te zijn met mezelf. Soms komt er emotie, soms diepe ontspanning en vaak geniet ik en voel mij opgeruimd. Net alsof ik onder een enorme douche ben gestapt. Opgehelderd. In contact met mezelf en met het moment. Had ik al verteld dat ik enorme fan ben?
Cecile
Cecile
Lees verder
De QLB cursus was een geweldige en helende ervaring. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en bij het verwerken van oud zeer veel therapie gehad. Ik voelde dat het tijd werd voor een andere benadering. De QLB bracht mij bij mijn gevoel, en tijdens het proces voelde ik kracht en verbondenheid met het AL.
Previous
Next

PRAKTISCHE ZAKEN

Datum en tijd: woensdag 25 november en 2, 9 en 16 december 2020, steeds van 19 tot 21 uur
Locatie: Centrum Djoj, Rotterdam
Kosten: € 80,-

Als je vragen hebt over deze workshop of eerst kennis wilt maken, dan kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

Aanmelden