online training 'helderheid'

Ontdek een leven vrij van innerlijke conflicten. Een leven waarin je geniet van de eenvoud en rijkdom van in het moment zijn.

EEN POSITIEF VOORUITZICHT

Stel je voor dat je radicaal positief zou zijn naar jezelf, dat je compleet liefdevol en respectvol zou zijn naar alles wat er in je leeft. Stel dat je compleet verzoend bent met jezelf, vrij van zelftwijfel, van schuld- en wraakgevoelens. Wat voor impact zou dat hebben op je leven, op je werk, op je relaties?

Je denkt waarschijnlijk: “Dat is onmogelijk! Hoe kan ik me ooit zo voelen, zonder zwaarte en problemen?”

Goede vraag. En het antwoord is simpel: je bent niet gewend om jezelf en het leven positief te benaderen door wat je hebt meegemaakt in het verleden. Je hebt pijn opgelopen aan het contact met de wereld waardoor je voorzichtig bent geworden. Onbewust volg je nu een script om je veilig te voelen. Het is wat je kent en gelooft. Dáárom kom je niet verder.

Maar er zijn inzichten en oefeningen die dit oude script kunnen veranderen. Het is mogelijk dat je de wereld gaat zien zoals die is i.p.v. via het filter van je negatieve ervaringen. En de realiteit is veel vriendelijker dan je nu kunt zien… als je bereid bent zorgvuldig te kijken.

MAAR ER VERANDERT NIETS...

Je kunt er vanuit gaan dat iets in jou niet wil veranderen. Ook ik heb jarenlang geworsteld met mezelf. Het lukte maar niet om te ontspannen, om fijne relaties te onderhouden, om mijn verhaal te delen en vooral: mezelf te zien als waardevol. Ik had allerlei talenten en kennis, maar het leven wilde maar niet stromen. Iets hield me tegen. Dat ‘iets’ bleek van mijzelf te zijn.

Toen ik interesse begon te krijgen in mezelf, ging er een nieuwe wereld voor me open. Ik besefte me dat alle vragen én antwoorden in mijzelf te vinden zijn. Ik ben mezelf gaan zien als iets kostbaars, als een bron van informatie en wijsheid.

En nu ik de inzichten en oefeningen uit het Clarity Proces eigen heb gemaakt, gaat het leven als een trein. Door mijzelf alle aandacht te geven, door geduldig te luisteren en mijn eigen inzichten te doorvoelen, begrijp ik het leven beter. Ik ben vrolijker en energieker dan ooit. Ik ben krachtiger en voel meer verbinding. Het werk wat ik doe gaat moeiteloos alsof ik de wind in de rug heb. Nu geef ik met plezier training aan mensen zoals jij. Het leven nu is niet te vergelijken met wat het was.

En gelukkig ben ik niet de enige. Er zijn vele mensen die net als ik het Clarity Proces volgen. Allemaal mensen die tot bloei aan het komen zijn.

Ik hoor je denken: “Ja, maar mijn problemen zijn veel te groot!”

Ik begrijp dat het zo voelt. Kijk er eens zo naar: alle problemen komen voort uit dezelfde bron, uit het zogenaamde verleden. De vraag is of die bron echt is of niet. Zodra je zorgvuldig naar problemen gaat kijken, ziet dat ze uit herinnering komen en ze vergelijkt met de realiteit, dan zie je vrij snel dat ze geen bestaansgrond hebben. Problemen komen niet uit de realiteit! Als je dit eenmaal ziet, valt alle zwaarte weg, kun je ontspannen en de problemen lossen op als sneeuw voor de zon. Dit is iets dat op z’n plek valt als je de oefeningen zelf ervaart.

WAT KRIJG JE ALS JE DE TRAINING DOET?

De online training geeft je (kinderlijk eenvoudige) inzichten en tools om je problemen in perspectief te plaatsen. In plaats van te verdrinken in je problemen, ze te proberen op te lossen of ‘ermee te leren leven’, krijg je helderheid over de oorzaak van problemen en kun je kiezen of je (1) worstelend met je leven wilt doorgaan of (2) uit de innerlijke nachtmerrie stapt en in het hier en nu leeft.

Je krijgt:

  • Het e-boek Helderheid met belangrijke inzichten over jezelf en je innerlijke wereld
  • Onbeperkt online toegang tot de modules en oefeningen
  • Stap voor stap begeleiding naar diepere lagen van je innerlijke wereld
  • Stap voor stap begeleiding naar de essentiële kwaliteiten van de realiteit
  • Ontspanning, plezier, levenslust, vervulling en helderheid!

Het resultaat is dat je jezelf en het leven veel beter begrijpt en jezelf gaat ervaren als een onuitputtelijke bron van wijsheid en energie.

DE ONDERWERPEN DIE IN DE TRAINING AAN BOD KOMEN

HET ONBEWUSTE

Je hebt een innerlijk mechanisme dat jouw patronen voor je automatiseert.

WAT ZIJN HERINNERINGEN EN HOE WERKT HET GEHEUGEN

Een herinnering is geen ware gebeurtenis.

ER IS GEEN VERLEDEN

Alleen dit moment is echt. De rest is projectie van herinnering.

GEBOORTE, DE DIEPSTE INDRUK VAN JE LEVEN

De belangrijkste herinnering in je onbewuste is de geboorte.

VLOEIBARE KLEI

Na ongeveer 4 jaar zijn je basisstrategieën geprogrammeerd.

HERINNERINGEN OP HET MOMENT PROJECTEREN

Je ziet de wereld door de bril van je geschiedenis.

HET LEVEN ALS EEN ZICHZELF VERVULLENDE VOORSPELLING

Je anticipeert op uitkomsten die je al kent.

DE VLINDER DIE DENKT DAT HIJ NOG STEEDS EEN RUPS IS

Je oude programmering vertelt je nog steeds wie je bent.

IN DE WERKELIJKHEID ZIJN

Je zintuigelijke waarneming is de poort naar het nu.

VERLANGENS

Verlangens verwijzen naar oudere, onvervulde verlangens van het kind dat je was.

ANGST VOOR HET POSITIEVE

Je grootste angst is te zijn wie je werkelijk bent.

HET BESTAAN ONDERSTEUNT JE

In het moment krijg je alles wat je nodig hebt. En nog veel meer.

GEGARANDEERD RESULTAAT

Dus wat wil je? Doorgaan met een herhaling van zetten – met alle gevoelens die daarbij horen – of het verleden loslaten en je openen naar de werkelijkheid?

Als jij helder hebt waar jou problemen vandaan komen en je gebruikt de tools om jezelf in de realiteit te brengen, voel je je lichter en opener. Ik garandeer je – mits je de oefeningen hebt gedaan – een positief resultaat. Werkt het niet bij jou? Dan krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Doe de training en laat alle twijfel over jezelf los. Word wie je altijd verlangd hebt te zijn. Wacht niet langer!

HELDERHEID

INCL. E-BOOK 'HELDERHEID' EN QUANTUM LIGHT BREATH
240
  • Betaal veilig met iDEAL