innerlijke blokkades oplossen

Fysieke spanning, emoties en negatieve gedachten kunnen je ontwikkeling flink in de weg zitten. In deze online sessie los je deze blokkades in de diepte op.

diepgaande schoonmaak

Deze online sessie – van ongeveer een uur – is een natuurlijk vervolg op de online training Ontspannen Aanwezig Zijn. Deze sessie doen vraagt enige ervaring met je aandacht richten, je lichaamssensaties voelen en je openen voor dit moment. Je gaat verkrampingen op een dieper niveau loslaten, zodat je natuurlijke energie weer gaat stromen. Waar je nu tegenaan loopt, wordt verleden tijd.

LEES WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN

Lonneke
Lees verder
In deze sessies ben ik bij oude emoties en herinneringen gekomen, waar ik eerder niet bij kon. Ik wist niet eens dat deze me blokkeerden. Ik heb deze kunnen doorvoelen en loslaten. Het heeft me helderheid gebracht. Die helderheid heeft ervoor gezorgd dat ik beter kan voelen. Dat heeft er ook weer voor gezorgd dat ik beter kan voelen waar ik écht blij van word. Dus het heeft me ook meer richting gegeven. En wat me nu, een paar dagen later, het meest opvalt, is dat dingen meteen bij me binnenkomen. Ik voel meteen wat ik voel en kan het er dan laten zijn en doorvoelen. In plaats van dagen later. Het lijkt echt of er een blokkade weg is. Heel bijzonder!
Els
Lees verder
Ik vind het een heel bijzondere sessie. Het voelt alsof ik door elkaar ben geschud en dat alles dat verkeerd zat weer terug op z'n natuurlijke plek is gaan zitten. Niet álles natuurlijk, maar ik voel meer rust en dingen zijn duidelijk geworden voor me.
Nico
Lees verder
Ik heb het gevoel dat ik dit nog wel een week lang kan blijven doen. Het is zo interessant. En het brengt me helderheid. En meer liefde. Meer openheid. Meer begrip voor mezelf en anderen.
Rolf
Lees verder
Wat super fijn om op deze manier begeleid te worden. Wat ik vooral als heel waardevol en fijn ervaren heb is dat alles via Georg's stem zelf begeleid word waardoor het een heel fijn vertrouwd gevoel geeft. Alsof je direct met hem werkt. En dat gevoel van vertrouwen is juist net fijn en wat ik nodig heb om door dit proces heen te kunnen gaan.
Arnold
Lees verder
Nou het heeft even geduurd... Ik was nogal druk en chaotisch en het viel niet mee voor me om een uur de tijd voor mezelf te nemen. En het kostte me veel energie deze training. Waarschijnlijk ook door een bepaalde weerstand. Iets in me wilde vast geen moeilijke dingen gaan voelen. Maar het heeft me heel veel meer helderheid gebracht en ik voel meer liefde!
Michelle
Lees verder
Ik voelde alles wat ik al een jaar lang niet kon voelen. Schaamte, schuld, spijt en heel veel verdriet over wat ik iemand heb aangedaan. Alles er laten zijn. Echt, wat een inzichten. Hoe bijzonder dat ik ook echt uitkom bij emoties, die ik eerst niet kon voelen. Die mij dus blokkeerden.
Marijke
Lees verder
Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik het proces elke keer weer kan volgen, wanneer ik merk dat ik even vastloop. Het voelt alsof ik ten alle tijden even terug kan vallen op Georg en zijn begeleiding.
Ilse
Lees verder
Het geeft vertrouwen om (vooral moeilijke) gevoelens toe te laten en deze er helemaal te kunnen laten zijn. Voorheen liep ik hier altijd van weg. Ik wilde vooral geen moeilijkheden voelen en was (ben) een kei in afleiden. Maar dit gaat steeds beter en bij dit proces ga je juist het tegenover gestelde doen en ga je 't aankijken en alle lagen (door)voelen .
David
Lees verder
Wauw! En dan een diepe zucht van ontspanning. Eindelijk voel ik weer ruimte!
Marije
Lees verder
Wat 't mij opgeleverd heeft, is vooral meer ruimte. Het voelt als een grote schoonmaak 🙂 Ik zit minder gevangen in mijn web van gevoelens omdat ik ze dankzij de oefening en de begeleiding van Georg, de ruimte kan en durf te geven door ze 'simpel weg' aan te kijken i.p.v. weg te duwen/lopen .
Previous
Next

DE VIER STAPPEN OM INNERLIJKE BLOKKADES OP TE LOSSEN

Lichaamssensaties en emoties

Je probleem roept lichaamssensaties en emoties op. Je doorvoelt ze en laat ze los.

je ware zelf

Je opent je voor onbewuste gedachten die het probleem rechtvaardigen en ontkracht ze.

overlevingsinstincten

Je geeft alle ruimte aan de onderdrukte basale overlevingsinstincten die getriggerd worden in de probleemsituatie.

vastzittende energie

Je maakt contact met subtiele ‘ingekapselde’, vastzittende energie en herinnert je hoe het is hiervan vrij te zijn.

WAT IS DE 4-STAGE RELEASE RUNDOWN?

De ‘4-Stage Release Rundown’ is een manier om de onderliggende oorzaak van problemen op te lossen. De schoonmaak vindt plaats op verschillende niveau’s: lichaamssensaties, emoties en gedachten, basale overlevingsinstincten en vastzittende energiewolk (stuck energy cloud). De vastzittende energiewolk ontstond door het verzet tegen een traumatische gebeurtenis – misschien een lange tijd geleden – en hangt nog rond de persoon. Dit wordt allemaal opgeschoond in de laatste stap van de rundown. 

Alles gebeurt door acceptatie van wat tevoorschijn komt en het loslaten kun je duidelijk voelen in de energieverschuiving. In ongeveer een uur wordt de diepgewortelde oorzaak van een probleem verwijderd. Hele oude, diepe problemen kosten soms 2 hooguit 3 sessies. De 4-Stage Release Rundown werkt eenvoudig, diep, snel en permanent.

INNERLIJKE BLOKKADES OPLOSSEN

ONLINE SESSIE
€150
75 TIJDELIJKE ACTIE
  • Betaal veilig met iDEAL

HET BESTE VAN 10 JAAR MEDITATIE-ERVARING

Tien jaar lang oefen ik dagelijks om mijn gedachten tot rust te brengen en mijn lichaam te ontspannen. Het resultaat is dat ik meer energie en levenslust heb dan ooit. Door mijn ervaring als trainer en coach kan ik je helpen binnen enkele minuten in een staat van rust en vrede te komen. De eenvoudigste en effectiefste technieken heb in mijn online trainingen samengebracht en deel ik graag met je. Ja, ook jij kunt leren jezelf te ontspannen en daardoor meer te genieten van het moment.

Georg Hubner