Maandelijkse SUPPORT CALL

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

GEEF JEZELF SUPPORT

Mijn ervaring is dat persoonlijke ontvouwing in principe een innerlijke aangelegenheid is. Het is je eigen onbewuste script dat jou belemmert. En jij – alleen jij – bent degene die jouw oude overtuigingen kan loslaten als je eraan toe bent.

Tegelijkertijd is het zeer behulpzaam om een omgeving te hebben die jou ondersteunt in het innerlijk werk. Het is in onze samenleving niet gebruikelijk dat we elkaar helpen de weg naar binnen te vinden, projecties te herkennen en los te laten en de waarheid te herontdekken over onze ware aard.

Om je ondersteuning te geven – waar je ook bent in de wereld – kun je op onderstaande tijden meedoen aan een Zoom-meeting, een online video-bijeenkomst waarbij we stilstaan bij ontvouwing, moeilijkheden en ontwaken. Je kunt kennismaken, horen waar anderen mee komen en daarvan leren, of zelf iets inbrengen.

We voelen samen, lachen samen, huilen samen, leren samen, zijn samen.

Je bent welkom.

ZET HET IN JE AGENDA

Je hoeft alleen de gratis Zoom-app te installeren als je op onderstaande meetings klikt. Als je de Zoom-app al hebt, wordt deze vanzelf geopend. Je kunt je naam invoeren en kiezen of je zelf in beeld komt of niet. Inschrijving vooraf is niet nodig. Er kunnen maximaal 100 personen deelnemen.