HET CLARITY pROCES

Een geheel van inzichten en oefeningen die je helpen belemmerende overtuigingen los te laten en werkelijk tot bloei te komen.

Het Clarity Proces is een praktische methode die stap voor stap naar meer zelfkennis en levensvreugde leidt. Het is ontwikkeld door Jeru Kabbal en helpt je om in het moment te zijn en van het leven te kunnen genieten. Onderdeel van dit proces is een krachtige ademmeditatie, de Quantum Light Breath.

Met Clarity kom je vrij gemakkelijk bij de kern van de diepe overtuigingen die je in de loop van je leven hebt opgedaan. Met de effectieve processen van Jeru Kabbal neem je de invloed van die beperkende zelfbeelden en oordelen weg, zodat je volwassen wezen de kans krijgt zich vrij te ontwikkelen. Daarbij worden zowel de inzichten van de moderne psychologie gebruikt, als die van de oosterse wijzen en mystici. Clarity is voor iedereen die zin heeft om iets nieuws te proberen en biedt ook een verrassend helder perspectief aan degenen die al langer op het pad van zelfonderzoek zijn en ernaar verlangen om thuis te komen.

Het Clarity Proces is opgebouwd rond vijf stappen. Elke stap wordt bereikt door eenvoudige, zeer krachtige technieken. Deze kan je zelfstandig verder gebruiken, zodat je ontwikkeling thuis kan doorgaan. De stappen zijn geen ‘schoolse’ opeenvolging. Het beschrijft een innerlijke individuele ontwikkeling. Alle stappen zijn eigenlijk altijd aanwezig in de verschillende lagen van je wezen. Daarom focust een workshop wel op één of twee stappen, maar behandelt alle andere stappen ook.

Jeru Kabbal (1930-2000)

De vijf stappen naar helderHEID

ONTDEKKEN

Je ontdekt de verborgen mechanismen die bepalen hoe je naar de wereld kijkt en hoe je je leven ervaart. Hiermee open je de deur naar vrijheid.

ONTVOUWEN

Door bewustwording van deze mechanismen maak je de weg vrij naar positieve verandering. Je ervaart het Nu met onbevooroordeelde ogen en begint te ontwaken.

VRIJHEID

Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Je relaties komen in een ander licht te staan. Je ontdekt je natuurlijke kracht en vrijheid in het Hier en Nu.

EENHEID

Steeds meer bevrijdt je jezelf van de beperkingen van je gedachtewereld. Je ontspant, vertrouwt en opent je op natuurlijke wijze. Je ervaart een diepe eenheid met het leven zelf.

HELDERHEID

Er ontstaat een levenshouding van openheid en liefde voor wat is. Wanneer je uiteindelijk ontwaakt en je realiseert wie of wat je werkelijk bent, is je zoektocht beëindigd.

INZICHT IN JEZELF EN HET LEVEN

HELDERHEID


LEES HET BOEK

CLARITY TALKS


LUISTER NAAR LEZINGEN

JE VOLLE POTENTIE LEVEN

BEKIJK DE WEBINAR