JERU KABBAL

"JE BENT AL WIE JE VERLANGT TE ZIJN"

WIE IS JERU KABBAL?

Jeru Kabbal (1930-2000) is grondlegger van het Clarity Proces en de Quantum Light Breath. Hij was een hedendaags mysticus, en wist de oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de westerse psychologie en cultuur.

Met het Clarity Proces ontwierp hij een praktische, stap voor stap te volgen weg, die simpele, direct in het dagelijks leven toe te passen technieken aanbiedt. Het Clarity Proces vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je wordt helder door je eigen intelligente waarneming van de realiteit.

Jeru Kabbal zegt zelf over zijn proces: “Mijn aanpak om volkomen helderheid te bereiken heeft een hoog niveau en het is niet te verwachten dat mijn methode een massabeweging wordt. Maar het zou geweldig zijn, als ik diegenen ermee kon bereiken, die er klaar voor zijn. Het is mogelijk je leven in helderheid te leven.”

Een aantal van de originele Engelstalige talks van Jeru Kabbal zijn als mp3 verkrijgbaar, waardoor het nog beter binnen komt en je kunt genieten van de onnavolgbare en humorvolle manier waarop hij zijn boodschap over het voetlicht wist te brengen.