Ontspannen Aanwezig Zijn

Last van spanning, stress of negativiteit? Als je snel wilt kunnen ontspannen om meer te genieten van het leven, dan is deze 7-daagse online cursus voor jou.

  • Binnen enkele minuten ontspannen en opgeladen
  • Heldere en korte uitleg
  • Effectieve, simpele technieken die je meteen kunt toepassen
  • Oefeningen die je overal kunt doen, wanneer jou dat uitkomt
  • Jij bepaalt zelf het tempo en de intensiteit
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Een week lang elke dag een nieuwe module
  • Geïnspireerd door het Clarity Proces van Jeru Kabbal

dagelijkse inspiratie

Je krijgt voor elke dag van de week een inspirerende afbeelding en twee audiobestanden. De afbeelding leidt het thema van de dag in. Het eerste audiobestand geeft een uitleg en is een inleiding op de oefening van de dag. De uitleg duurt maximaal 5 minuten. Het tweede bestand is de oefening zelf en duurt maximaal 10 minuten.

LEES WAT ANDEREN HEBBEN ERVAREN

Els
Lees verder
Ik heb het als kalmerend ervaren. Fijn om regelmatig te horen laat de gedachten gaan. Richt je op je ademhaling. Dan wordt ik het weer bewuster. Je stem is mooi rustig, kalmerend. Ikzelf heb het met ogen dicht gedaan. Geeft mij meer focus op m'n lichaam.
Arnold
Lees verder
Ik merkte dat ik de dag na de ademhalingsmeditatie, en nu nog steeds, zo nu en dan even bewust dieper ademhaal. En dat is wel heel prettig. Het brengt me bij mezelf en in het moment. Uit mijn gedachten, meer in contact met mijn lichaam.
Ellen
Lees verder
Hele fijne meditatie. De rust in het praten en het focussen op de ademhaling. En verder eigenlijk weinig waar je over na hoeft te denken. Ik voel energie stromen in mijn lijf.
Marije
Lees verder
Ik vind het prettig dat uitleg en meditatie apart zijn. Zo kan je direct de meditatie starten en meerdere keren herhalen. De uitleg hoef ik zo niet iedere keer te herhalen. Ik vind het ook fijn dat meditatie niet zo lang is. Je kan hem nog een keer doen als je langer wilt, maar je kan hem ook even kort doen als je minder tijd hebt.
Siem
Lees verder
Ik vond het gisterenavond moeilijk om te ontspannen, maar het voelde wel heel vriendelijk om mijn ledematen, mijn lichaam toestemming te geven om te mogen ontspannen. Ik werd me ervan bewust hoe gespannen ik eigenlijk was. Bij de meditaties vind ik de uitleg en begeleiding heel prettig, precies genoeg informatie, niet te veel.
Stephan
Lees verder
Effect van deze meditatie is dat ik voel dat ik meer in mijn lijf kom. Ik merk dat ik deze korte meditaties van jou meer ga gebruiken als eerste aanzet tot een wat langer zitten met mezelf. Het maakt het voor mij wat makkelijker om me op mezelf af te stemmen. Het kost me minder moeite om voor mezelf te gaan zitten. Ik laat me gewoon leiden door jouw stem en dan gebeurt het. Heel fijn.
Peter
Lees verder
Dit vond ik een hele goede oefening, die ik veel vaker wil gaan doen. Ik heb het gevoel dat, als ik dit blijf doen, ik dan een soort 'spier' train, die ervoor zorgt dat ik me niet meer laat meeslepen in gedachten en emoties, maar in het hier en nu blijf.
Lonneke
Lees verder
Zo fijn. Punt. Geen doen. Punt.
Susan
Lees verder
In deze oefening voelde ik opluchting dat ik me 'mocht' overgeven aan het moment. Mijn lichaam en geest ontspanden bij het idee dat alles prima is zoals het is en ik niets hoef te veranderen.
Maarten
Lees verder
Mooie oefening om met ogen open in dit moment te zijn. In het begin voelde het een beetje onwennig. Maar hoe meer dingen ik benoemde, hoe makkelijker het werd en ik me ook echt in het hier en nu voelde. Verbaasde me wel een beetje dat het zo makkelijk werkt.
Lieke
Lees verder
Fijne ontspannende meditatie. Mijn gedachtes kwamen echt tot rust. In het begin moest ik even wennen aan het met open ogen mediteren. Merk dat het een heel goede oefening is om met de ogen naar buiten gericht toch met aandacht bij mezelf te blijven.
Previous
Next

DE ZEVEN MODULES NAAR ONTSPANNEN AANWEZIG ZIJN

meditatie

Je leert de basis van meditatie: rusten in je natuurlijke staat. Niets doen, alleen zijn in het huidige moment.

de adem

Je leert te spelen met de adem om energie te laten stromen en gedachten tot rust te brengen.

ontspannen

Je leert contact te maken met je lichaam en lichaamsdelen direct te ontspannen.

loslaten

Je leert vanuit een verruimd perspectief je lichaam en geest te observeren en te stoppen met hechten.

dit moment

Je leert dat er alleen maar dit moment is en geen verleden en toekomst. Wat betekent dit voor jou?

rijkdom

Je leert de overtuiging ‘niet genoeg’ te doorbreken en te zien wat er werkelijk is.

dankbaarheid

Je opent je verder voor wat het bestaan je geeft en voelt dankbaarheid voor wat je hebt.

HET BESTE VAN 10 JAAR MEDITATIE-ERVARING

Tien jaar lang oefen ik dagelijks om mijn gedachten tot rust te brengen en mijn lichaam te ontspannen. Het resultaat is dat ik meer energie en levenslust heb dan ooit. Door mijn ervaring als trainer en coach kan ik je helpen binnen enkele minuten in een staat van rust en vrede te komen. De eenvoudigste en effectiefste technieken heb in deze online training samengebracht en deel ik graag met je. Ja, ook jij kunt leren jezelf te ontspannen en daardoor meer genieten van het moment.

Georg Hubner

ONTSPANNEN AANWEZIG ZIJN

7-DAAGSE ONLINE TRAINING
€29
10 TIJDELIJKE ACTIE
  • Betaal veilig met iDEAL
Populair
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Je hebt geluk!
Voorlopig blijft de cursus in prijs verlaagd.

AANDACHT BRENGT ONTSPANNING

In de cursus begin je bij de basis en word je stap voor stap meegenomen in de werking van je innerlijke systeem van gedachten, zorgen en emoties. Je leert jezelf op een diepgaande manier kennen en krijgt technieken die je helpen je innerlijke systeem tot rust te brengen. Het geheim achter het succes?

JOUW AANDACHT IS ALLES WAT NODIG IS OM TE ONTSPANNEN. DUS GEEF JEZELF DIE.

helderheid-render

HELDERHEID

Wil je weten waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt? Of waarom je niet je volle potentie leeft? Wil jij jezelf écht in de diepte leren kennen? Dan is dit boek voor jou! 

Helderheid geeft inzicht in de werking van je onbewuste, de krachtigste bontgenoot die je hebt. Ontdek hoe je jezelf kunt bevrijden van belemmerende overtuigingen en werkelijk tot bloei komt.